Top

Over Raquel Welch

Bij aankoop van een Raquel Welch pruik doneert u ongemerkt de American Cancer Society (equivalent van de Nederlandse KWF)


Wist u dat u met een aankoop van een Raquel Welch pruik indirect de American Cancer Society steunt? Sinds de zuster van Raquel Welch (Gail Tejada) in 2004 eierstokkanker kreeg besloot Raquel Welch een gedeelte van haar verdiensten welke betrekking heeft op de verkoop van haar pruiken en haarstukken te doneren aan de Amerikaanse zuster van het Nederlandse KWFAmerikaanse KWF, oftewel de American Cancer Society. Gelukkig overleefde haar zus de ziekte.Tot op de dag van vandaag zet Raquel Welch zich in om met de meest moderne en beste kwaliteit pruiken een lijn neer te zetten die de concurrentie verslaat. Van monofilament, lace-front tot machinale pruiken. En dat lukt haar al vanaf het moment dat ze ooit begon met haar eigen haarwerken in 1998.

Over Raquel Welch

Raquel Welch (geboren op 5 september 1940 als Jo Raquel Tejada) is één van deRaquel Welch pruik bestellen meest succesvolle actrices uit de Amerikaanse filmhistorie. Ze maakte in 1966 haar filmdebuut met Fantastic Voyage en heeft daarna in nog meer dan 40 speelfilms gespeeld. Daarnaast is zij met haar prachtige uiterlijk nog steeds één van de meest gevraagde fotomodellen. Haar promotieposter in "rendier"-bikini voor de film One Million Years B.C. werd een van de best verkochte posters ooit.

Naast haar film- en modellenwerk staat Raquel Welch bekend om haar uiterlijke verzorging. Ze heeft meerdere boeken geschreven en een compleet beauty- en fitnessprogramma opgezet om mooi, gezond en slank te zijn en te blijven. 

Om te laten zien dat ze er op dit moment nog steeds fantastisch uitziet ziet u hieronder een interview met haar van 2012 en daaronder nog een gastoptreden uit oktober 2013. In de eerste video hoort u dat zij inmiddels al meer dan $ 1.000.000 heeft gedoneerd aan de American Cancer Society.In deze video ziet u hoe Raquel Welch er nog steeds top uitziet op 73-jarige leeftijd!


Wilt u meer weten over het leven van Raquel Welch klikt u dan hier.