Top

Hypotheekadviseur Haarlem

Hypotheekadviseur


Een onafhankelijke hypotheekadviseur is een specialist die op de hoogte is van alle verschillende soorten hypotheekvormen (dus van alle geldverstrekkers), de laatste juridische wijzigingen en de fiscale aspecten met betrekking tot onroerend goed.

Wat is een erkend hypotheekadviseur?

Om daarvan op de hoogte te blijven is het van belang dat de hypotheekexpert jaarlijks verschillende examens doet om zijn kennis op dit gebied te behouden. Dit noemt men permanente educatie of kortweg PE. Jaarlijks moet de adviseur de minimale hoeveelheid PE-punten behalen. Zo niet, dan zal hij zijn SEH erkenning (kijk voor meer info op Stichting Erkend Hypotheekadviseur) kwijtraken en mag hij zich dus geen SEH erkend hypotheekadviseur meer noemen.

Kies altijd een onafhankelijke hypotheekadviseur die SEH erkend is. Dan weet je zeker dat het advies dat je krijgt voorgeschoteld ook perfect op maat is. En dat is wat je uiteindelijk wilt. Een op het lijf geschreven voorstel die precies past bij uw persoonlijke situatie. En waar tevens rekening is gehouden met uw financiele, juridische en fiscale positie.