• Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 25
  • Selling Online Since 2002!
Jabees Infrarood Thermometer Hoofd - Contactloos Koorts Meten - Voor Kinderen en Volwassenen - Zeer Nauwkeurig
Infrarood Thermometer Hoofd - Contactloos Koorts Meten - Voor Kinderen en Volwassenen - Zeer Nauwkeurig €59,95 €89,95

Infrarood Thermometer Hoofd - Contactloos Koorts Meten - Voor Kinderen en Volwassenen - Zeer Nauwkeurig

€89,95 €59,95
Nicht auf Lager
  • 1 jaar Garantie
Informationen

Er zomaar van uitgaan dat iemand geen koorts heeft of toch zelf maar even de vinger aan de pols? Check uw kinderen of huisgenoten (of zelfs de visite of klanten).

Bent u ondernemer en heeft u geregeld meer klanten tegelijk in uw zaak, dan is het toch wel verstandig om het risico op eventuele besmetting te minimaliseren.

Met deze nauwkeurige infrarood thermometer neemt u contactloos, door op het voorhoofd te richten, de temperatuur van uw klant op.

Neem geen onnodig (te hoog) risico! Voor slechts een kleine investering houdt u uw zaak virusvrij!

【NAUWKEURIG LEZEN EN STERK GEHEUGEN】 De temperatuurmetingen van de voorhoofdthermometer kunnen 32 temperatuurmetingen in het geheugen opslaan + historische gegevens automatisch overschrijven. Het kan u helpen de trend van de lichaamstemperatuur te volgen, op de hoogte te blijven van de gezondheid van uw gezin. Nauwkeurigheid (+ / 0,2 ℃) direct leesbaar binnen 1 seconde.

【CONTACTLOOS】 U hoeft geen contact te maken met het lichaam wanneer u deze thermometer gebruikt. Het detecteert temperatuur binnen een afstand van 2 cm tot 5 cm. Wijze van gebruik: de thermometer uitlijnen op het midden van het voorhoofd om de lichaamstemperatuur te meten (boven tussen de wenkbrauwen), dezelfde verticale afstand aanhouden en druk op de aan/meetknop. De temperatuurweergave is direct zichtbaar.

【MULTIFUNCTIONELE THERMOMETER MET TWEE FUNCTIES】 Deze Infrarood thermometer heeft twee modi, waaronder de modus "Lichaam" en de modus "Oppervlakte". Het kan niet alleen de lichaamstemperatuur meten bij kinderen of volwassenen via de voorhoofdmodus, maar ook de temperatuur van objecten meten (zoals water, fles, voedsel, etc.)

【INTELLIGENT Koortsalarm】 De infraroodthermometer heeft een functie van drie verschillende kleuren achtergrondverlichting. Als de temperatuur binnen het normale bereik ligt (32 ℃ -37,2 ℃), wordt het LCD-scherm groen weergegeven. Als de temperatuur (37,3 ℃ -38 ℃) is, laat de koortsthermometer een waarschuwingsgeluid horen en wordt het LCD-scherm geel (wat betekent dat u lichte koorts heeft). Het scherm wordt rood weergegeven op (38,1 ℃ -42,9 ℃ ), wat betekent dat u mogelijk hoge koorts heeft.

【RISICOVRIJE AANKOOP】 Aarzel niet. Bestel nu! Niet goed geld terug, zoals altijd!

Bewertungen
Kein Bewertungen
Lesen oder schreiben Sie einen Kommentar
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »